Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2007 00:29 - ПТП-та, автомобилизъм, КАТ и ДАЙ, кой не си върши работата. Ако сам не промениш нещата, друг няма да ти помогне!!!
Автор: minddriver Категория: Политика   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
0



Това в България не е развито напълно, незнам и в каква степен озобщо. Питайте управляващите, аз е давам такива отговари. Няма или никога няма да бъде развито, защо? Ами пътищата не отговарят на европейските стандарти, това е пределно ясно на всеки, повече на селски черен път ми преличат... Средставата отделени за строителство и доизграждане са прекалено малко, или нищожни. На проблема не се обръща грам внимание. Хвърлят се пари за частичен или пълен ремонт с не толкова качествени материали и след като са станали голям брой произшествия. Поуката, един отнет или няколко човешки живота, ще доведат до вземане на така важните перски на инфраструктирата. Още колко човешки живота трябва да бъдеат отнети, за да седне някой на задника си и да вземе нещата в свой ръце?!
Ремонтите по европейски страндарт се извършват нощем, защо ли? Ами няма или трафикат е малък, не се създрават задръствание и главоболлия на шофьорите. През деня, през лятото в най-големите жеги, разни чичковци поставят асфалт. При високи температури, веществата се разширяват, деформират. Пише го в учебника по Химия и Физика, ама кой да чете, то затова не се иска мозък а пари. Напоследък ПТП-тата стават заради невнимание, превишена скорост, алкохол в кръвка, неправилно изпреварване, освирепели шофъори... малолетни, пишлегари с мощни коли, правещи се на гъзари пред тъпите си приятелчета. И не само ами контрола по пътищата... то няма такъв, КАТ, ДАЙ... те къде са?! Със сигурност не са на някой път, а край някой кафене или ресторанче. Ще стават произшествия няма спор. Кампанийте са безсмилени, тъпите хора, с тъпите си мързеливи мозаци трябва да проумеят, че ако те не вземат някакви мерки, друг няма да им помогне.


Тагове:   Нещата,   дай,   автомобилизъм,   КАТ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minddriver
Категория: Новини
Прочетен: 100098
Постинги: 61
Коментари: 161
Гласове: 63
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930